Retourneren
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het geleverd product dan heeft u het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan De Jungskes geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dejungskes.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in orginele en ongebruikte staat retour ontvangen is.

Geschillen
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU mogelijk om geschillen aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. 
ODR is een vorm van alternatieve geschillenbeslechting: een alternatief voor de gang naar de rechter. Deze vorm is goedkoop en snel in vergelijking tot een gerechtelijke procedure. De Europese Commissie heeft het ODR Platform opgestart. Hier kunt u een klacht over een online aankoop tegen een onderneming indienen. De klacht wordt behandeld door een erkende instantie van Alternatieve Geschillenbeslechting

Het Omnline dispute Resolution platform vindt u hier: https://www.eccnederland.nl/nl/online-dispute-resolution-odr

 

© 2015 - 2024 DeJungskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel